המצגת נטענת. אנא המתן

המצגת נטענת. אנא המתן

מבוא למלונאות ד"ר רוני קליין 0526-700076.

מצגות קשורות


מצגת בנושא: "מבוא למלונאות ד"ר רוני קליין 0526-700076."— תמליל מצגת:

1 מבוא למלונאות ד"ר רוני קליין

2 נקודות מבט היסטוריות מטרות הפרק לתאר את התפתחות ענף הארוח
לקשר בן ההתפתחות של המלונאות והמסעדנות לאירועים חשובים בהיסטוריה. לתאר את התפתחות ענף ההסעדה

3 ימי קדם אימפריה רומאית חמורבי, 1700 לפני הספירה
אכסניות, פונדקים ובתי מרזח מרקו פולו "הוואוצר" הראשון ארוחת הצהרים (העסקית) הראשונהׁ(40 BC) SEAIUS LOCATES

4 ימי הביניים אירוח "לאבירים", עולי רגל/מנזרים התאגיד הראשון באירוח
ניהול ספרים ראשון ע"י הכמרים התאגיד הראשון באירוח תחבורה-נסיעות בכירכרות מלון הנרי הרביעי בתי הקפה הראשונים

5 המאה ה-18 העולם החדש The Stadt House(ניו-יורק 1642 ) המהפכה הצרפתית
מהפכה גם בנושאים הקולינרים Tour d’ Argen M.Boulanger ההשפעה הצרפתית בהתפתחות הקולינריות בארה"ב

6 המאה ה- 19 La Cuisine Classic מלון סבוי 1898
Auguste Escoffier (Le Guide Culinare) דרוג מסעדות Delmonico Palmer house (Chicago) St. Charles Harvey Houses

7 המאה ה- 20 White Castel Hamburger Chain
Merriott’s , חנויות נקניקיות, רוט –ביר Howard Johnson’s Trader Vic Four Seasons 1950 שינוי בהרגלי תחבורה FAST FOOD קניות ומיזוגים

8 חלוצים בענף האירוח והמלונאות
Cesar Ritz Grennel Foster Ellsworth Milton Statler Thomas Cook and Son Howard Deaing Johnson J/ Williard Marriott Ray Kroc Isador Sharp Rout Fertel

9 ולסיכום המסעדות האקסלוסיביות של אתמול, יכולים עדיין להיות אקסלוסיבים היום, אבל גם האנשים הפשוטים יותר יכולים לבחור מהמבחר הגדול של מקומות האירוח והאוכל. מש שיש לאנשים היום, זה מבחר, זה עולם אשר מכוניות ומטוסים גרמו לכך שכל מקום בעולם(כמעט), נגיש לאדם הממוצע. זה עולם עם יותר אנשים אשר מצפים לרמה גבוהה יותר בשירות, אירוח, אוכל בידור ומשחקים.


הורד את "ppt "מבוא למלונאות ד"ר רוני קליין 0526-700076.

מצגות קשורות


מודעות Google